perjantai 25. marraskuuta 2011

Siitä on nyt vuosi...


(Jenni Vartiaisen sävelin)
Kun me tavattiin
mä laitoin sinut nettiin.
Niinkuin luonto sinut tarkoitti.
Tätäkö se tarkoitti?
Kun me tavattiin mä laitoin sinut nettiin
Koko maailma sua katselee
Kuvaruudun valoista, ystävien taloista.


Vuosi on ehtinyt jo vierähtää siitä kun Mai putkautti maailmaan kahdeksan penneliä. Monenmoista on matkalla tapahtunut ja nyt seitsemän Patchcoat U-pentusta on saavuttanut ensimmäisen vuoden rajapyykin. Uulan matka valitettavasti jäi kovin lyhyeksi, mutta onneksi tuosta pienestä esikoisesta jäi kaunis muisto monelle.Paljon onnea Hali, Jussa, Chila, Emma, Kiri, Nala ja Lina.
Rakkaat olkaa onnellisia ja tehkää muutkin onnellisiksi.

Mai-mamin iloksi tästä katraasta jäi Hali. Hali oli sydänselkäinen penneli, joka taisi ennemminkin valita minut kuin toisin päin. Sydän on selästä sekoittunut muihin ruskeisiin läntteihin, mutta hellyydenosoitustensa puolesta, nimi sopii sille edelleen. Hali on osoittautunut aika veikeäksi tapaukseksi. Se on tullut selvästi hyvin paljon isäänsä Jesseen. Mailta se on ulkoisesti tainnut periä vain värin ja korvien koon. Hali on aika voimakastahtoinen nassikka, jolla on kuitenkin paimenkoiralle tyypillistä pehmeyttä, joten eiköhän tässä saada vähitellen karsittua liialliset vahtihalut. Muutoinhan tuossa veitikassa ei juuri korjattavaa olekaan. Se on hurjan ahne ja leikkiminenkin on alkanut sujua sen jälkeen kun ymmärsin sen omistamishalun hyödyntämisen. Harrastuspuolella olemme aloittaneet PK-viestin ja tottelevaisuusopinnot sekä jossain määrin agilitynkin. Paimennuspuolella Hali on nähnyt lampaat pariin kertaan, mutta ei juuri niistä innostunut. Haltialankartanolla se kuitenkin osoitti suurta kiinnostusta lehmiä kohtaa, joten ehkä se vaan haluaa suurempaa haastetta. Kotona Hali on oikea mussukka, josta ei ole ollut liiemmin harmia. Viimeaikojen nettipiuhojen poikkaisuja ja kaksien kenkien pureskelua lukuunottamatta se ei ole oikeastaan mitään tuhonnut, ja muutenkin elämä sen kanssa on mukavaa. Hauska persoona, jossa riittää tutkittavaa pitkäksi aikaa. Lisäksi Hali-neidin vekkuleissa eleissä on potentiaalia vaikka mihin. Lopuksi vielä vuoden aikana tapahtuneesta muutoksesta.

Vuosi sitten

ja nyt.

Vuosi sitten
ja nyt.
Iloinen pikku prinsessamme <3


8 kommenttia:

 1. Voi ihme ajan kulumista! Onnea pikku Halille ♥

  VastaaPoista
 2. Äkkiä se vuosi hurahti! Paljon onnea pikku Halille <3 toivottavat isomummu Unelma ja isotäti Pami kotijoukkoineen =)

  VastaaPoista
 3. Kauniisti kirjoitettu! Ja voi noita kuvia, eihän pikku-Halia meinaa edes erottaa noista vuoden takaisista :) On siitä sitten tullut sievä, onnea kaunokaiselle!

  VastaaPoista
 4. Onnea 1v Halillekin! Ihana tuo kuva Halista sillalla.

  VastaaPoista
 5. Onnea Halille myös ja terveisiä ihanalle Mai-äipälle :)! Toivottaa Emma

  VastaaPoista
 6. Ihanat nuo ennen/nyt-kuvasarjat <3 :)

  Elina

  VastaaPoista
 7. Hyvät nuo ennen ja nyt -kuvat. Onnea Halille!

  VastaaPoista