sunnuntai 30. joulukuuta 2012

HSKH:n agikisat Ojangossa

Eilinen meni lähinnä vanhan Sonyn handycamin nauhojen tyhjennykseen. Se kun pitää tehdä nyt todella hankalasti muistikortin kautta niin, että siirto tapahtuu vain playn kautta. Johtosiirto on mahdotonta, koska nykyisessä koneessani ei ole fire wire -kaapelille vastaanottopäätä. Nostalgiaa siis riitti koko päivän täydeltä. Nauhoilta löytyi videoita Jedistä, Pinjasta ja Hanysta sekä Main pentuajan videoita. Lisäksi sieltä löytyi äidin 60 vuotis juhlat ja runsaasti paimennusta. Onhan pari nauhaa täynnä Thaimaan matkaakin, mutta niitä en nyt siirtänyt tähän hätään. Siirtämättä jäi myös muiden kuin meidän paimennukset.

On kiva saada vanhoja nauhoja koneelle, mutta jokaisen kohdalla tulee suru puseroon kun kuvan koko on lähempänä postimerkin kokoa. Vanhalla kuvaputkitelkkarilla saa kuvaa vielä näytön täydeltä, mutta teräväpiirtoihin riittää tarkkuutta samalle alalle kuin handycamin näyttö on. Yhyy, haluan nähdä kaiken suurena ja tarkkana.

Tänään päivä hurahti HSKH:n kisoissa Ojangossa Vantaalla. Herätys oli klo 5 ja paikalla piti olla  viimeistään klo 7. Keli oli aivan kaamea jäisen sateen vuoksi, mutta onneksi paikalle kuitenkin selvittiin suht ajoissa koko porukan voimin. Nakupelle Halikin pääsi siten tutustumaan tulevaan kisapaikkaansa.

Ennen kuin kerron meidän suorituksista, keskityn kisoissa olleeseen katalonianpaimenkoiraan. Lähderinteen Arianna eli Rinja on nyt kolmosluokassa, ja näin nyt heidät ensimmäistä kertaa samassa luokassa. Eilisen videoprojektini vuoksi katalan näkeminen agiradoilla oli todella hienoa, joten laitan tähän väliin videon omasta katalastani.

Jedi uransa huipulla Ylöjärven agilityn SM-kisoissa vuonna 2007. Videolla on hyppyrata.
(alaoikealle olevaa You Tubea painamalla kuvan näkee edes hitusen postimerkkiä suurempana)Tämän päivän kisoihin tavoitteeni oli Main lähdössä pysyminen. Siihen kiinnitinkin siis erityistä huomiota jokaisella radalla, mutta silti viimeinen oli sellainen, mistä olisin voinut lähteä kotiin. Pihinä piti kuitenkin juosta koko rahan edestä. Se siitä sitten, treeneissä puututaan ongelmaamme taas.

Tulokset saatiin joka radalta, mutta missään ei ollut pelkkää nollaa. Hyppäriltä tuli yksi rima alas, joten siltä radalta tulos 5. Seuraavalta agiradalta tuli yksi virhe, mikä selvisi minulle vasta radan lopetettuamme, ja kyseessä oli ylösmenokontaktivirhe joko keinulta tai puomilta. Epäilen keinua. Kolamannelta radalta (agirata) tuli 10; kieltovirhe keinulta ja toinen tuli joko rimasta tai keinun ylösmenolta. Kohta mä teen kyllä sen kisakirjan ihan vaan vitosia varten. Tulokset löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti