lauantai 17. syyskuuta 2011

HSKP:n mestaruuskisat 2011

Tänään olin Main kanssa HSKH:n järjestämissä kisoissa Vantaan Ojangossa. Osallistuimme kaikille maxi 3 -luokan radoille, joista kahdella viimeisellä (B ja C) ratkottiin Helsingin seudun piirimestaruus. Ensimmäinen eli A-kisa ei ollut siis osa HSKP:n mestaruuskisaa, ja siltä radalta meille tuli tulokseksi 20. Virheistä kolme tuli tällä agilityradalla riman tiputuksista ja yksi pujotteluvirheestä. Lähdin liian aikaisin pohjustamaan käännöstä, joten Mai jätti viimeisen välin tekemättä. Tätä ei olekaan sattunut iäisyyteen, mutta olipahan taas hyvä muistutus riittävästä tukemisesta. Rimojen tiputuksissa oli varmaan minussa vikaa, mutta olen kyllä sitä mieltä, että mukana oli myös Main taholta huolimatonta hyppäämistä.
Kuva on Jukka Pätysen kuvaama ja se on kuvattu syyskaboissa kaksi viikkoa sitten.

B-kisassa oli myöskin agilityrata. Radalla oli monta kohtaa, jossa virhe saattoi sattua ja niitähän tulikin aika monelle. Meillä kuitenkin meni tällä kertaa kaikki nappiin ja tulokseksi tulikin 0. Sijoituksemme tällä radalla oli 8/60. Hyvä Mai, piirimestaruustaisto aloitettiin hyvin.

Kuva on Jukka Pätysen kuvaama ja se on kuvattu syyskaboissa kaksi viikkoa sitten.
C-kisan rata oli hyppyrata ja sillä ratkottiin toinen osuus PM-kisasta. Tämä rata meni omasta katsantokannastani ratavirheettömästi, mutta matkalla oli kuitenkin yksi rima tippunut. En osaa sanoa missä kohdassa, mutta minulla on epäilykseni. No, tekevälle sattuu ja saatiinpahan tulos PM-kisaankin. Tältä radalta siis tulos 5, mikä on myös yhteistuloksemme kahdelta radalta arvokisassakin. Kisojen A, B ja C tulokset voi käydä katsomassa täältä. PM-tulokset voi puolestaa käydä katsastamassa täältä ja niinhän se on, että Mai on sijoituksessa Helsingin seudun piirimestaruuskisoissa 4.. Nyt olen vain tyytyväinen lopetettuun hyllysarjaan kun rupesi tuloksia ropisemaan ja yksi nollaratakin on seassa ja PM-tulokseen ei voi olla kuin super tyytyväinen.
Kuva on Jukka Pätysen kuvaama ja se on kuvattu syyskaboissa kaksi viikkoa sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti