lauantai 10. joulukuuta 2011

Yön jännittävät hetket

Viime yönä saavuin kotiin noin kahden aikaan yöllä myöhään alkaneen Poets of the Fallin keikan jälkeen. Aluksi menin makuuhuoneeseen vaihtamaan vaatteet yöllistä ulkoilua varten ja huomasin punaiseksi värjäytyneen koiranpatjan. Patjalla oli jotain teräviä palasia ja arvelin jonkun haavoittaneen palasilla suunsa niin, että patja oli tullut aivan veriseksi. Tarkastin pikaisesti vieressä olleiden Pinjan ja Main suut. Ei haavoja näillä, joten jäljelle jäi enää yksi sankari. Samalla mieleeni kuitenkin tupsahti turnajaismahdollisuus, joten kissan tilan tarkastaminen tuli seuraavaksi kyseeseen. Kissa löytyi kuppinsa ääreltä hengissä, haavoittumattomana ja äänikin oli selvästi tallella. Kissakeilausta ei siis oltu harrastettu. Tämä vaihtoehto nyt vaan tupsahti mieleen kun luin edellisenä päivänä Miki-aussien rusakon taposta ja syönnistä.

"Verisiä" palasia patjalta kerätessäni tajusin, mikä tähän oli silputtu. Kyseessä oli illalla käyttämäni huulipunan kuorenpalaset ja väri oli tietysti viininpunaiseen vivahtavasta huulipunastani. Sitten vaan muskettisoturit sohvalle riviin kuulusteltaviksi. Järeämpiä kuulustelumetodeita ei onneksi tarvinnut ottaa käyttöön, koska yksi urhea oli vähän huonosti peitellyt tekosiaan. Kyllä oli naurussa pitelemistä varsinkin kun vilkkaan mielikuvituksen tuottamat kamalat vaihtoehdot osoittautuivat turhiksi.

Pinjan ilme on jotenkin niin osaaottava.

Hali ei oikein ymmärtänyt, että punat on yläpään kaunistukseksi.

Pari viikkoa sitten meidän teini puuteroi ja nyt oli vuorossa punaus.

3 kommenttia:

  1. Hahaa, eipä tossa paljon tarvi syyllistä etsiä! :D Meillä kissa päätti, että vihreä on joulukauden väri ja vastaavasti värjäsi toisen tassunsa vihreällä leimasimella. Myös lattia olisi ollut ilmeisesti kivempi vihreänä, onneksi leimasin oli kuitenkin tosi pieni...

    VastaaPoista