perjantai 12. heinäkuuta 2013

Taitavat siskokset

Tänä kesänä emme ehtineet Purina Openiin kuin viimeiselle kerralle kisaamaan. Mai on tietysti vielä kisakiellossa Kiilan vuoksi ja Pinjalla on juoksu, joten ainoa kisakuntoinen oli Hali. Ilmoitin sen edellisenä iltana pienoisen treenailun jälkeen ensimmäistä kertaa varsinaisesti kakkosluokkaan.

Hali on kisannut viimeksi huhtikuussa eikä me olla aivan kamalasti yhdessä treenattu, joten jännitti aivan kamalasti. Ohjaus tuntui ihan kököltä, mutta nollarata me väännettiin ja Hali sijoittui kolmanneksi. Kaiken lisäksi se oli LUVA 0, joten ensimmäinen etappi kohti kuninkuusluokkaa on saavutettu. Toinen rata ei mennyt ihan niin hyvin. Radalla oli todella tiukka avokulma kepeille ja sen lisäksi oli pakko vielä valssata eikä Hali vielä osaa niitä. Ajatukset oli siten heti radan alusta jo loppupään hankalassa kohdassa, mikä vaikutti myös ohjaukseen. Hylätty tulikin jo aiemmin kun ajattelin Halin kääntyvän helpommin, mutta enemmän olisi pitänyt ohjata. Hali meni sitten väärään päähän putkea, mutta virhe olisi tullut sieltä kepeiltäkin. Tiedetäänpähän mitä mm. harjoitella. Tulokset löytyy HAU:n sivuilta.

Kävimmekin torstaina harjoittelemassa muun lisäksi myös noita avokulmia, mutta työtähän niissä vielä riittää. Myös Mai pääsi agittamaan kun se on niin hyvässä kunnossa yhden pennun hoidosta. Ennen agituksia kävimme 1,5 tunnin metsälenkillä, minne myös Kiila pääsi mukaan. Metsään se matkusti kassissa nukkuen, mutta metsässä se sai tutustua maailmaan tarkemmin jaloitellen ja sylistä katsellen. Evästaukojakin sillä oli kaksi kun oli maitobaari mukana.

Kotona Kiila on tutustunut jo kaikkiin kämppäkavereihinsa ja erityisesti Hali on ollut aivan ihana pennun kanssa. Halin läsnäolo saa Kiilan leikkimielen esiin kun Mai herättää Kiilassa lähinnä nälän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti