lauantai 29. kesäkuuta 2013

Pennun tuoksuinen makuuhuone

Meillä hoidellaan vaan pentua ja nautitaan sen tuomasta ihanasta tuoksusta makuuhuoneessa. Harmi vaan, että kaikkea muuta voi jotenkin säilöä tulevaa muistelua varten, mutta tuoksua ei saa mitenkään. Siitä on vain nautittava silloin kun on sen aika.Kissat tulivat eilen kotiin. Main piti muutamaan kertaan käydä sanomassa kateille, että makkariin ei sitten ole asiaa, mutta rauhoittui sen jälkeen. Toisinaan Maista on muutenkin kiva käväistä muuallakin kuin makkarista ja ulkonakin viihtyy jo pidempään kuin alkuviikosta. Selvästi se olisi halunnut lähteä tänäänkin mukaan kun Pinjan kanssa käytiin kylässä. Valitettavasti Kiila ei kuitenkaan vielä niin pitkään kestä yksinään.

Kiila taitaa tällä hetkellä käyttää aikaansa tehokkaimmin. Se kun kasvoi viime yönkin aikana 50 g, iltapaino 501 g ja aamulla jo 550 g. Voipaketin paino on siis rikottu, vaikkakaan kokoa ei ole vielä niin paljon. Lihashan painaa enemmän kuin läski ;-)

Ei ihme, että kasvaa niin hurjasti kun syönti on unissakin mielessä.

Kynnetkin kasvaa hurjaa vauhtia. Onni on vaaleat kynnet.

ISO MASU!
Tänään siis itsellä on mennyt kyläilyä lukuunottamatta aika toisaalta vähän haaskuun. Olenhan toki Kiilaa ihastellut ja kuvannut, mutta kait se tekee joskus hyvää rentoutua kirjankin parissa. Viikon aikaiset töihin pyöräilyt on taas nostaneet kilpailuhenkeäni ja tehokkustarkkailuani omalta osaltani, joten rauhoittuminen vaati kovat perustelut itselle. Saanhan toki tästä ajasta palkkaa kun on päivystyskin päällä.

Välillä tekis mieli ehkä tehdä muutakin...

mutta hyvin jaksaa Mai hoitaa pienokaistaan.

Videoita on siis tullut otettua kun Kiilalla mopokin rupesi eilen toimimaan. Onhan se saattanut toimia aikaisemminkin, mutta eilen vasta kokeilin masua kutittaa. Mopo lähtee siis käyntiin masun ja niskan kutittelusta. Eilen Kiila taipui rapsuttamaan takajalalla oikein kuonoon asti, mutta tänään on ollut vähän väsyneempi.

Tällä videolla mopo ei oikein jaksa syönnin päälle käynnistyä, mutta onpahan pentuhömppää.


Toisella videolla väsyy jo Maikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti