maanantai 10. kesäkuuta 2013

Portti PK-kokeisiin on avattu ensimmäistä titteliä rikkaampana

Tänään Hali pääsi esittelemään tottelevaisuustaitojaan käyttäytymiskokeeseen. Vähän se oli taas touhusta ihmeissään ja emäntääkin jännitti. Tottiksessa paikallamakuu meni täydellisesti, mutta muussa olisi täydellisyyteen vielä hiomista. Seuraamisessa oli alkuun vähän maan haistelua ehkä rauhoittelun vuoksi ja käännökset oikealle olivat väljiä kun suuri yleisö oli aivan ennenkuulumatonta. Eihän pieni koira voi ymmärtää, että Haliako ne kaikki muka katsovat. Lisäksi henkilöryhmää olisi voinut harjoitella ehkä toisenkin kerran kun se oli vähän outo juttu. Muuten Hali säilytti hyvin paikkansa ja piti kontaktia.

Kun tokokokeessa Hali päätti istua maahan menon sijaan niin nyt se pysähdyksen jälkeen istu-käskystä rämähti maahan. No, tottiksessa ei anneta kaksoiskäskyjä, joten sillä mentiin. Onneksi kuitenkin se meni maahan myös oikeassakin kohdassa ja luoksetulossa juoksi suoraan eteen, mutta siinä perusasento jäi valitettavaksi vinoksi. Treenattavaa siis riittä, mutta näillä saimme kuitenkin hyväksytyn A-osuuden.

Kaupunkiosuus oli Halista lähinnä ajan hukkaa kun oltais voitu mennä johonkin mukavampaankin paikkaan. Järjestetyt häiriöt eivät Halia haitanneet, enemmänkin häiriötä oli muiden jättämistä "maamiinoista" eli purukumeista. Saimmehan kuitenkin vielä lisähäiriötä känniläisestä joka etsi pissapaikkaa saman pömpelin takaa kuin missä minä olin piilossa. B-osuus meni siis myös hyväksytysti läpi.

Tuolla me kierreltiin kaupunkiosuudessa.

BH Patchcoat Udane

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti