lauantai 7. huhtikuuta 2012

Pitkäperjantain tuplanolla

Mai pääsi pitkäperjantaina kilpailemaan agilityssa kotihallille Purina Areenalle ATD:n kisoihin. Kahta ensimmäistä agilityrataa oli tuomaroimassa Henri Luomala ja viimeistä C-rataa Johanna Nyberg.

Luomalan radoilta selviydyimme ratavirheettömästi eli molemmista radoista 0-tulos ja siten tuplanolla. Sijoituimme kovatasoisessa kisassa vielä todella hyvin eli ensimmäisellä radalla sijoituksemme oli 6/58 ja toisella 7/69. Tulokset voi katsastaa ATD:n sivuilta.

Kolmas agilityrata ei ollut enää niin sujuva kuin kaksi ensimmäistä. Tiesin jo radalle lähtiessäni, että meikäläisen sisäinen olo ei ollut nollaradantekoon sopiva. Muutama läheltäpiti/räpellys kohta radalla tulikin, mutta ainokaisen merkittävän virheen tein radan lopussa, missä vaihdoin alkuperäistä suunnitelmaa enkä ohjannut tarpeaksi selkeästi kolmanneksi viimeiselle hypylle, joten siitä kielto. Pienestä oli taas puhdas rata kiinni, mutta tulos se on vitonenkin. Ja agi.fi -ranking sivustolla sekin huomioidaan parilla pisteellä.

Taaskaan ei ollut videokameraa mukana kisapaikalla, mutta treeneissä kylläkin keskiviikkona oli. Materiaali ei ole varsinaisesti mitään hienoa katseltavaa ainakaan ohjaajan osalta, mutta olkoon nyt todisteena treeneistämme. Keskiviikkona ei oikein jalka kulkenut samassa tahdissa kuin yläkroppa olisi halunnut eikä varusteetkaan olleet normaalit. Tässä viittaan liiviin, joka oli tällä kertaa tiellä heiluva fleeseliivi kun normaalisti koulutusliivi on käytössä. Virheitä radoilta löytyy vaikka kuinkaa, mutta en nyt niitä pohdi sen enempää kun ne on ihan selviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti