torstai 1. elokuuta 2013

Lomalla vihdoinkin

Ensimmäinen lomaviikko alkaa olemaan arkipäivien osalta jo lopuillaan, mutta paljon on saatu jo aikaan. Lauantaiaamuna pakkasin koko porukan kissoja myöden autoon ja suuntasin nokan kohti Pohjois-Karjalaa. Alkumatkan autossa huusi kissat, erityisesti Poju, sekä Kiila ja välillä vähän minäkin, mutta onneksi kohta saatiin radiokin huutamaan. Kiila rauhoittui kun liika virta oli käytetty ja uni otti vallan ja kissatkin huomasivat, että matka näyttää vaan jatkuvan eli turha huutaa.

Lauantaina ajoimme Lieksan Vuonislahteen mökille. Yöpymisen jälkeen kissat jäivät mökille ja me muut palasimme takaisin päin Joensuuhun. Halilla oli nimittäin tokokoe. Olimme koepaikalla hyvissä ajoin, joten ehdin tutustua samalla avoimen luokan liikkeisiin. Kiila sai tutustella myös koeympäristöön, mikä näytti olevan sille ihan yhdentekevä. Se kun on nähnyt jo niin paljon maailmaa, että kaikki paikat on ok kunhan tarpeet tyydytetään.

Nyt yritin olla toistamatta edellisen kokeen virheitä, joten Hali ei nähnyt autossa olevia palkkoja. Jonkin verran sitä virittelin ja silloin namut tuli tietysti taskusta. Vein kuitenkin ilman Halia koekentän läheisyyteen jemmaan pussukkani, jossa oli lihapullat odottamassa. Tietystihän siinä sitten kävi niin, että Hali haistoi vuoroa odotellessamme pussukkamme ja se oli liian suuri häiriö kentällä. Meidän ohi meni yksi nainen pizzapalan kanssa, mutta ei se ollut mitään naisen ohitettua meidät, mutta oma pussukka oli liikaa. Taas siis kävi niin, että palkkaa kohden meni seuraamiset joka kerralla huonommin.

Halin tulokset:

1. Luoksepäästävyys: 10 (Olisi saanut antaa enemmänkin kun jynssäsi Halin peppua moneen kertaan ennen kentälle pääsyämme.)
2. Paikalla makaaminen: 9 (Tuplakäsky sivulle noustessa.)
3. Seuraaminen kytkettynä: 8,5 (Pusikkopalkat häiritsi liikaa.)
4. Seuraaminen taluttimetta: 8 (Sama kuin edellä.)
5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9,5 (En osaa kommenoida puolikasta pistettä.)
6. Luoksetulo: 9 (Oliskohan voinut olla nopeampi.)
7. Seisominen seuraamisen yhteydessä: 9 (Seuraamisosio suuntautui pusikkopalkoille eli se oli huonoa)
8. Estehyppy: 10
9. Kokonaisvaikutus: 9 (Eleetöntä ohjausta oli ainakin)

Yhteispistemäärä: 179 eli ALO 1 ja sijoitus 2/14.

Tämä olikin sitten Halin kolmas ykköstulos alokasluokasta, joten Hali sai koulutustunnuksen TK1 ja pakkosiirron avoimeen luokkaan. Kyllä mää on vaan niin ylpeä Halista kun sillä on varaa töpeksiä ja silti tulee ykköstuloksia.

Kokeen jälkeen lähdimme sitten vielä vähän alemmaksi Liperin Roukalahdelle Miimin, Hannun, Unelman, Pamin, Viian, Onnin ja Maunon luo muutamaksi päiväksi kyläilemään. Pennun kanssa leikkimisen lisäksi me ollaan tokoiltu, tottisteltu, tehty pujottelun alkeita, uitu, lenkkeilty, käyty hakutreeneissä, tottistreeneissä ja viestitreeneissä. Hali juoksi viimeisellä matkallaan jopa 800 m, mikä on sen matkoista tähän asti pisin. Tuhannet kiitokset siten kaikille osallisille mahtavasta alkuviikostamme, mikä onneksi kertaantuu ensi viikolla.

Kuvia en saa nyt hitaan yhteyden vuoksi juurikaan ladattua videoista puhumattakaan, mutta ehkä tämäkin yhteys yhden kuvan lataa. Korvessa on siis huonotkin puolensa.


Aika korkeet portaat, mutta kyllä mä näistä selviydyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti