maanantai 22. huhtikuuta 2013

Tohtorilla osa 1

Tänään maanantaina kävimme aamulla klo 9 Mäntsälän eläinlääkäriasemalla, jotta Maista saatiin verinäyte progesteronin määritystä varten. Koira osoittautui verinäytteessä omistajansa kaltaiseksi eli vähän voi alkuun vuodattaa, mutta jännittämisen vuoksi verentulo hyytyy. Onneksi tarpeellinen määrä saatiin, mutta pitäisiköhän minun ensi kertaa varten harjoitella leikin kautta verinäytteenottoa kuten pienten lasten kanssa tulisi tehdä. Hui, mikä lausehirviö.

Mäntsälästä suuntasimme sitten kohti Lahtea silmäpeilaukseen Lahden eläinlääkäriasemalle. Siellä meidät otti vastaan Juha Pärnänen ja katsoi sekä Main että Halin silmät terveiksi ennen tippoja ja tippojen jälkeen. Ainoa, minkä se löysi oli Main näärännäppy, mikä on iholla eikä edes silmässä. Totesin sen tirkistelleen luvattomasti ja siitä näppy merkkinä. Ei siis ollut mikään oikeasti mainitsemisen arvoinen havainto siis.

Hali oli lääkärissä kuin pieni enkeli, mutta Main mielestä se oli totaalista ajanhukkaa.


Hali painoi punnituksessa 15,4 kg ja Mai 17,8 kg
Lahdesta ajeltiin takaisin kiertäen melkein kaikki mahdolliset Belcandoa myyvät liikkeet läpi, mutta vasta neljännestä löytyi meidän porukoiden syömää Poweria. Hitto, että suututti kun koiranruoan hankinta on joskus niin hankalaa noiden superkuluttajien kanssa. Aikaa tuossa touhussa paloi sitten sen verran, että olikin jo aika soitella progetuloksia. Main progesteroni oli aamulla 4, joten seuraava otetaan keskiviikkona ja siemennys ajoittunee ehkä torstaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti