tiistai 3. heinäkuuta 2012

Ei käy aika pitkäksi

Kesä tuli ja menot lisääntyi. Paljon on tapahtunut edistystä monessa lajissa ja reissattukin on. Toukokuussahan me käytiin Vehmersalmella Kuttukuussa paimentamassa, mutta ollaan me käyty paimentamassa kesäkuussa Kiteellä Hjerppen Pian luonakin. Hali ja Lina uhrasivat kolmet viestitreenit agilitypujottelun opetteluun, mutta nyt on taas palattu viestin pariin. Mai on päässyt auton käyttöönoton jälkeen pitkästä aikaa hakutreeneihin, missä se alkaa olla hyvää vauhtia aivan kisavalmis. Ja agilityssa Hali kehittyy kovaa vauhtia nyt kun se on Main ryhmässä ja harjoittelu on tavoitteellisempaa. Muutenhan tuo olisi periaatteessa kisavalmis, mutta pujottelu ei ole ihan valmis. Keinun se oppi kolmella kerraalla, vaikka liikkeelle lähettiin siitä tilanteesta, että se pelkäsi kiikkua kun oli päässyt sinne kerran tai kaksi luvatta livahtamaan ja säikähtämään. Myös hyppytekniikka neidillä kaipaisi harjoittelua. Mai puolestaan porskuttaa agilityssa samalla innokkuudella ja taidolla kuin ennenkin. Yritettiin me niitä nollia kerätä SM-kisoihin melkeistä viime metreille saakka, mutta viimeiset kisat meni plörinäksi. Oikeastaan ei ollut ohjaajalla halujakaan lähteä SM-kisoihin kun tiedossa oli sen tilalle paimennusta. Myös jälellä ollaan käyty, mutta Patchcoat-leiriä lukuunottamatta vain kerran. Hali on synnynnäinen jäljestäjä ja Pendoliino-Maikin on saanut vauhtia pois ja takkuutta jäljestykseen.

Meillä normiviikko siis seuraavanlainen:
- maanantai: minulla agilitykoulutusta ja sen perään omatoimiagia tai koirapuistoa tai kävelyä kotiin sekä illan viimeisenä tokovuoro, missä ruvetaan käymään nyt kun illalla pääsee autolla nopeammin kotiin.
- tiistai: Main hakutreenit
- keskiviikko: Main ja Halin agilitytreenit, heinäkuussa tällä paikalla tokoa/tottista tai jälkeä
- torstai: Halin viestitreenit
- perjantai: laiskottelua tai jotain hyödyllistä puuhastelua, jos virtaa löytyy
- lauantai ja sunnuntai: milloin mitäkin laiskottelun ja reissamisen väliltä

Toimintaa siis riittää enkä nytkään hakutreenien jälkeen jo nukkumaanmenoaikaan jaksa kiteyttää kaikkea, mutta tulossa toki on. Paimennusta on tulossa vielä lisääkin, nimittäin tällä kertaa Somerolla, joten tässä vaiheessa ne kannattanee niputta yhteen. Maan mahtavimmalta Patchcoat-leiriltäkin on monenlaista kerrottavaa. Jälkimainingeista mainittakoon se, että nyt on Mai ilmoitettu hakukokeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti